ICC Cricket World Cup 2019 Related Question PDF Book

Learnwithexpert.com जहां आपको एक ही स्थान पर परीक्षा संबधित सभी जानकारी उपलब्ध करायी जाती है । यह विशेष रूप से आगामी परीक्षाओं के लिए तैयार की गयी है,और आज आपके लिए Cricket से Related एक महत्वपूर्ण PDF Book जो ICC Cricket World Cup 2019 Related Question PDF Book है,यह प्रतियोगी परीक्षों के लिए बहुत ही उपयोगी और महत्वपूर्ण है और यह बुक आपको English भाषा में मिल जायेगी। SBI Mains, SSC, सयुक्त हायर सेकेंडरी (10 +2) परीक्षा, स्नातक स्तरीय परीक्षा, सीपीओ (CPO), NTPC, Railway Group D परीक्षा तथा मल्टीटास्किंग एवं स्टेनोग्राफर आदि एक दिवसीय परीक्षाओ के लिए महत्वपूर्ण हैं

Q1. How many teams are participating in the ICC World Cup 2019?
Answer – 10

Q2. Which cricket team has won most ICC Cricket World Cup titles?
Answer – Australia

Q3.Which of the following Indian player have got first “Man of the Tournament” Award in the ICC Cricket World Cup?
Answer – Sachin Tendulakar

Q4. Who is the youngest player in the ICC Cricket World Cup 2019?
Answer – Mujeeb ur Rahman

Q5. Which Indian cricketer had won the “Man of the Match” award in the final of the ICC World Cup 1983?
Answer – Mohinder Amarnath

Q6. Which of the following country has hosted the ICC World Cup most times?
Answer – England

Q7. When was first ICC cricket World Cup started?
Answer – 1975

Q8. Who was the captain of the Indian cricket team in the World Cup 1983?
Answer – Kapil Dev

These questions are very useful for candidates preparing for various exams as well as general knowledge of game lovers.

Book Name World Cup 2019 Related Question PDF Book
Size 1 MB
Pages 11
Quality Good
Format PDF
Language Hindi

ICC Cricket World Cup 2019 Related Question PDF Book Download

Success Mirror Magazine August 2019 Free PDF Book

Top 1000 GK One Liner Questions PDF Notes for RRB NTPC

Oxford English Grammar Guide For All Competitive Exams

Download PDF Now

My Dear Friends -BANK, SSC, SSC 10+2, RAILWAY, POLICE, UP POLICE, RAILWAY GOURP D, RAILWAY POLICE, CGL, VDO, CPO SI, SSC CGL RPF, BSF, CISF, ASI, UPSSSC, CTET, TET, UPPSC, UPSC, IAS, PCS, Competitive Exam या अन्य किसी भी परीक्षा की तैयारी में लगे है तो हमारे website – Learnwithexpert.Com पर visit करते रहें , ताकि आपको हमारे द्वारा नये Update आपको प्राप्त होते रहे ।।

Disclaimer: Learnwithexpert.com केवल Educational Purpose शिक्षा क्षेत्र के लिए बनाई गई है, तथा इस पर उपलब्ध कुछ पुस्तक Notes,PDF Material,Books का मालिक नहीं है, न ही बनाया और न ही स्कैन किया है। हम सिर्फ Internet पर पहले से उपलब्ध Link और Material प्रदान करते हैं। यदि किसी भी तरह से यह कानून का उल्लंघन करता है या कोई समस्या है तो कृपया हमें Mail करें।

 

Add a Comment

Your email address will not be published.